-19%

Spray – T-Cut Bumper & Trim

Original price was: €8.00.Current price is: €6.50.

Reviews Summary by AI:

Trajtimi T-Cut Bumper & Trim është zgjidhja e përsosur e përhershme për parakolpët (branikun) dhe veshjet e venitura nga dielli. Kompleti i lehtë për t’u përdorur përbëhet nga dy komponentë dhe veshja e këtyre produkteve do të ndihmojë në mbrojtjen e makines tuaj duke rivendosur pamjen origjinale dhe duke mbuluar gërvishtjet e vogla.