Spray – Insect Remover

2.99

Reviews Summary by AI:

Spreji kunder insekteve largon njollat ​​e zakonshme të jashtme si katrani, lëngjet e pemëve dhe mbetjet e insekteve. Formula e tij e lejon atë të spërkatet si një lëng, por ngurtësohet në kontakt dhe ngjitet në të gjitha sipërfaqet duke fshire çdo njolle/mbetje