F041 CAR POLISH WAX

4.49

Reviews Summary by AI:

Description

UDHËZIME: Lani dhe terni makinën në fillim. Mirato aplikues të veçantë formule. Aplikoni produktin duke përdorur lëvizje rrethore në një seksion në të njëjtën kohë. Lëreni të teret. Fshijeni me një leckë të pastër dhe të butë, duke e rrotulluar shpesh.

PËR REZULTATE MË TË MIRË: Shmangni rrezet e diellit direkte. Sipërfaqja e makinës duhet të jetë e ftohtë.Formula rikthen dhe mbron makinat.

PER SHKELQIM DHE MBROJTJEN ME QE GJAT! Lë një shkëlqim të thellë, me shkëlqim të lartë. Rivendos të gjitha bojërat që të duken si të reja Jepini bojës së makinës suaj shkëlqimin dhe mbrojtjen më të qëndrueshme me formulën e dyllit carnauba.