Shpuzore për makinë

1.50

Reviews Summary by AI:

☺Shpuzore për makinen tuaj☺

🔹Reduktoni në mënyrë drastike erën e bishtave të ftohta të cigareve me këtë. ërshtatet në çdo mbajtësei
🔹Thjesht hidheni cigaren në vrimën qendrore dhe ajo shuhet në sekonda.