ULTRA LEATHER CLEANER

5.00

Reviews Summary by AI:

ULTRA LEATHER CLEANER koncepti i fundit i vizllimës dhe largimit të bakterjeve në lëkurën e makinës suaj 😎😎

Specifikat
✅Shkëlqim i lartë
✅Eliminon bakterjet
✅Eliminon zhyrjet e mëdha dhe të thella
✅Qëndrueshmëri e lartë
✅Aromë perfekte
✅Mbron lëkurën

Category: