Ndërrues i shpejtësië me drita

12.99

Reviews Summary by AI:

🔵Doreza e ndërrimit të marsheve 5/6 me dritë LED për BMW E46 E90 E91 E92 X1 X3 X5 🔵

Përshtatja (Ju lutemi krahasoni me origjinalin tuaj përpara se të blini!):
🔹Për BMW E46
🔹Për BMW E90
🔹Për BMW E91
🔹Për BMW E92
🔹Për BMW X1
🔹Për BMW X3
🔹Për BMW X5

Veçori:
-Numri i lartë ka efekt të dritës LED, dhe numri i sipërm mund të shihet qartë në errësirë, gjë që sjell një përvojë të ndryshme efekti nga kokat e zakonshme të ndërrimit.
– Lehtë për t’u instaluar, zëvendësoni drejtpërdrejt çelësin origjinal.