F051 POLISHING GLAZE

15.99

Reviews Summary by AI:

Description

Glaze lustruese është një lustrim pak gërryes, gjysmë i qëndrueshëm, i cili largon shpejt dhe në mënyrë efektive gërvishtjet e lehta, oksidimin dhe shenjat e rrotullimit nga të gjitha sipërfaqet e lyera. Ofron mbrojtje dhe një thellësi.

UDHËZIMET E PËRDORIMIT: SIPËRFAQJA E LIKUR DUHET TË JETË E PASTËRT DHE FTOHET NË PREKJE PARA TË APLIKONI PRODUKTIN. TUNDUR MIRE PARA PERDORIMIT.

BUFERI I SHPEJTËSISË TË LARTË:

1. Aplikoni një sasi të vogël produkti direkt në sipërfaqen e lyer.

2. Ndërsa produkti mbetet i lagësht, fshijeni një zonë 2″ x 2″ me një jastëk lustrimi derisa të arrihet shkëlqimi i dëshiruar.

ME DORË :

1. Aplikoni një shtresë të lehtë të njëtrajtshme në sipërfaqe, duke përdorur një jastëk të lagësht aplikues ose gërmues orbital.

2. Lëreni të thahet në një mjegull.

3. Hiqeni me një leckë të pastër dhe të butë lustruese.

TRAJTIMI URGJENT:

1.Nëse e merrni pa kujdes ose e spërkatni në sy, shpëlajeni menjëherë me ujë të bollshëm ose shkoni te mjeku.

2. Nëse ka dukuri të ndjeshme të lëkurës, pastrojeni me sapun dhe një sasi të madhe uji.