Carplan Car Ultra wash Shampoo

3.00

Reviews Summary by AI:

Karakteristikat e produktit:

  • x1 500ml Shampo makinash
  • Shkëlqim brilant.
  • Mbrojtje afatgjatë.
  • Pastron dhe shkëlqen tërësisht të gjitha punimet e bojës
  • Për lyerje të rregullta, pastron butësisht dhe në mënyrë efektive makinën tuaj
  • Krijuar në UK

Description

Shampon për larje të veturës nga brendi Carplan prodhim nga Anglia.