F042 DIAMOND HARD WAX

5.49

Reviews Summary by AI:

Description

Prodhuar nga dylli carnauba brazilian i importuar, dylli parafine me cilësi të veçantë dhe Nano-Materiale. Formon një shtresë të fortë dylli me forcë të caktuar mekanike në trupin e makinës (temperatura: 0 gradë, shpejtësia në tërheqje: 350 mm/min dhe forca në tërheqje: 300 N/cm2) Parandaloni bojën e automjetit nga gërvishtjet e dëmshme, shiu acid, rezistenca ndaj rrezeve ultravjollcë dhe milingona -ndotje. Crystal Hard Wax është një dyll kristal i shkëlqyer për kujdesin e bojës së makinave. Ai posedon aftësi të fuqishme për të hequr papastërtitë, mund të heqë shpejt qafe dëmtimet e ndryshme në bojën e trupit të makinës për të rivendosur shkëlqimin e bojës për të shndritur. Në të njëjtën kohë, filmi i tij i posaçëm mbrojtës me shumë shtresa i reziston UVR-së, shiut acid dhe ndihmon në parandalimin e degjenerimit, aligatorizimit dhe zbardhjes së bojës për shkak të funksionimit të lehtë të saj.

UDHËZIME: Lani dhe terni makinën në fillim. Mirato aplikues të veçantë formule. Aplikoni produktin duke përdorur lëvizje rrethore në një seksion në të njëjtën kohë. Lëreni të thahet në një mjegull. Fshijeni me një leckë të pastër dhe të butë, duke e rrotulluar shpesh.

PËR REZULTATE MË TË MIRË: Shmangni rrezet e diellit direkte. Sipërfaqja e makinës duhet të jetë e ftohtë. Formula rikthen dhe mbron makinat.