F022 METAL POLISH 300 ML

4.49

Reviews Summary by AI:

Description

Flamingo Metal Polish mund të pastrojë dhe lustrojë në mënyrë efektive kromin, bronzin, bakrin, nikelin, çelik inox dhe metale të tjera. Ofron pastrim, reduktim dhe mbrojtje të sipërfaqeve metalike, duke lënë një shtresë mbrojtëse të padukshme për të reduktuar numrin e pastrimeve të shpeshta dhe për të parandaluar formimin e njollave. Llak metalik siguron shkëlqim dhe mbrojtje afatgjatë gjatë gjithë motit.

Përdorimi:

Shkundni mirë përpara përdorimit. Aplikoni agjent lustrues në peshqir ose direkt në sipërfaqe metalike. Fshijeni sipërfaqen metalike përpara dhe mbrapa me një peshqir. Përfundoni, merrni një sipërfaqe metalike të ndritshme.