Çorape për goma

25.00

Reviews Summary by AI:

Çorape për goma që përshtaten në të gjitha profilet e gomave dhe madhësive të fellneve

Produktet tona mund ti porositni Online, brenda 48 orëve i keni në shtëpi

Transporti në të gjitha qytetet e Kosovës kushton 2 Euro

SKU: 654111995-1-2-1-1-1 Categories: ,

Shënime shtesë

Weight 23 kg
Dimensions 12 × 23 × 56 cm
Modeli

Motor