LED Mini

12.00

Reviews Summary by AI:

Mini LED në madhësi dhe fuqi të dritës të ndryshme

Produktet tona mund ti porositni Online, brenda 48 orëve i keni në shtëpi

Transporti në të gjitha qytetet e Kosovës kushton 2 Euro
SKU: 654111995-1-2-1-1 Category:

Description

Shënime shtesë

Weight 23 kg
Dimensions 12 × 23 × 56 cm
Modeli

Motor