LED C6S

9.99

Reviews Summary by AI:

  • Modeli: C6S
  • Volt: 9-36V
  • Power: 30WAT
  • Modelet: H1-H3-H4-H7-(H8-H9-H11)-9005(hb3)-9006(hb4)
  • Lumens: 3800lm
  • Ngjyra e bardh 6000k
  • 180% më e ndritshme se dritat halogjene
Category: Tags: , , , , , ,

Description

Modeli më i shitur në Kosovë i dritave LED C6S

Kompleti i ri LED C6S është një llambë e gjitha në një me një ventilator të integruar dhe drejtues LED.

Kompleti LED C6S prodhon ndriçim 3800 Lumen ndërsa konsumon vetëm 36 vat energji, në krahasim me llambën tuaj halogjene konvencionale e cila prodhon vetëm 900-1000 lumen dhe konsumon 55 vat energji. 

Ky komplet është ideal për drita të shkurta, të gjata dhe të mjegullës.

Gjitha modelet janë 9,99€ në pëjashtim te modelit h4 që është 11,99€.