Altoparlantë 100W

6.50

Reviews Summary by AI:

Altoparlantë 100W për të gjitha modelet
Altoparlantët janë pjesë të rëndësishme të sistemit audio në vetura dhe janë përgjegjës për prodhimin e tingujve dhe muzikës në kabinën e veturës. Një altoparlant me fuqi 100w është një zgjedhje popullore për veturat, pasi ky lloj altoparlanti ofron një fuqi të mjaftueshme për të ndjekur muzikën e kërkuar nga pasagjerët e veturës.
Ky lloj altoparlanti përdor një motor me magnet dhe një membranë të rehatshme të lëvizshme për të prodhuar tingujt dhe muzikën. Me një fuqi prej 100w, altoparlanti mund të prodhojë tinguj të fuqishëm dhe të lartë, me cilësi të lartë dhe pa deformim, edhe në volumet më të larta.