Dalje ( Auspuh )

18.00

Reviews Summary by AI:

Dalje Dekoruese modele të ndryshme me një dhe dy dalje

Shënime shtesë

Brendi

Adidas, AvantGarde, Climb The Mountain, David Smith, Golden Grid, Ron Jones

Viti i Prodhimit

2020